AUTO REPARATIE EN ONDERHOUD

Bij Autobedrijf van Berkel kunt u terecht voor al uw autobanden, velgen, apk en  auto-onderhoud en -reparaties. Wij voeren onderhoud uit voor alle automerken, zoals Fiat, Renault, BMW, Volkswagen en vele andere. 

BANDEN

Wij zijn dé bandenspecialist in regio Steenwijkerland. Bij ons kunt u terecht voor alle zomerbanden, winterbanden of all season banden en voor de zomerwissel en winterwissel.

VELGEN

Autobedrijf van Berkel is gespecialiseerd in stalen en lichtmetalen velgen van alle gerenommeerde merken. Graag staan wij klaar voor een persoonlijk advies.

KLEINE BEURT

De kleine beurt is een belangrijke check voor de slijtageonderdelen van uw auto. Met de kleine beurt komt u niet voor verrassingen te staan en ziet u reparaties vooraf aankomen.

GROTE BEURT

De grote beurt is een uitgebreide controle van uw auto waarbij de auto op maar liefst 70 punten zorgvuldig wordt gecontroleerd. Tevens is bij het uitvoeren van een grote beurt de APK gratis!

APK

Staat de jaarlijkse APK weer voor de deur? U kunt bij ons terecht voor de APK. Een gemiddelde keuring duurt bij ons circa 45 minuten! 

WERKZAAMHEDEN

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van alle werkzaamheden aan uw auto. Hieronder hebben we een selectie en toelichting gemaakt.

LAMPEN VERVANGEN

Een goede werking van de auto verlichting draagt bij aan de veiligheid, laat defecte lampjes eenvoudig en snel vervangen door ons

DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN

Voorkom hoge reparatiekosten door tijdig de distributieriem van uw auto te laten vervangen. Indien de distributieriem breekt zit u immers met onverwachte kosten.

ACCU VERVANGEN

Start uw auto slecht? Dan ligt dit wellicht aan uw accu, laat de accu controleren bij ons en zo zorgt u ervoor dat de auto u niet in de steek laat.

REMBLOKKEN VERVANGEN

Hoort u piepende remmen of brandt het remmenlampje op uw dashboard? Dan is het tijd om de remblokken te laten vervangen. Indien u te lang doorrijdt komt u voor hogere kosten te staan doordat anders de remschijven ook vervangen dienen worden.

UITLAAT VERVANGEN

De uitlaat heeft invloed op de prestaties van uw motor wanneer deze niet meer naar behoren functioneert. Tevens kan een defecte uitlaat geluidshinder veroorzaken en is het belastend voor het milieu.

SCHOKDEMPERS VERVANGEN

Wanneer uw auto stug op de weg ligt en hobbelig aanvoelt dan is het wellicht tijd om de schokdempers te laten vervangen.

KOPPELING VERVANGEN

Symptonen die aangeven dat de koppeling aan vervanging toe is dat de koppeling begint te slippen en als u de koppeling op laat komen de auto nauwelijks versneld.

RUITENWISSERS VERVANGEN

De ruitenwisserbladen kunnen slijten en wanneer dit gebeurt kan dit schade opleveren in de vorm van krassen op uw ruit. Voorkom dit door tijdig de ruitenwissers te laten vervangen.

AIRCO BIJVULLEN / VERVANGEN

Wordt uw auto niet meer voldoende gekoeld? Dan kan het zijn dat de airco vervangen of bijgevuld dient te worden. Vraag om onze accu check.

KATALYSATOR VERVANGEN

De katalysator is een belangrijk onderdeel dat de uitstoot van uw auto reguleert. Als u de katalysator op tijd laat vervangen dan voorkomt u extra brandstof gebruik.

CHECKS

Door regelmatig uw auto te laten checken kunt u onverwachte kosten of problemen voor zijn.

OLIE PEILEN

Bij te weinig olie loopt u risico op verhoogde brandstofkosten en tevens is het schadelijk voor de motor. 

KOELVLOEISTOF PEILEN

De motor wordt erg warm tijdens het draaien en de koelvloeistof zorgt ervoor dat de motor niet overhit raakt. 

BANDENCHECK

Door regelmatig uw banden te laten checken verlengt u de levensduur van de band. Tevens controleren wij ook de bandenspanning want met de juiste bandenspanning rijdt u weer veiliger en zuiniger op de weg. 

ACCU CHECK

Laat uw accu regelmatig controleren of er voldoende spanning op staat. Zo bent u er zeker van dat de auto blijft starten.