Bandenwissel bij Uw Bandenspecialist Van Berkel Steenwijk

BANDENWISSEL BIJ UW BANDENSPECIALIST VAN BERKEL

Voor uw eigen veiligheid en die van andere weggebruikers is het wisselen van zomer- en winterbanden verstandig. Doordat de temperaturen de laatste jaren verschuiven is het moeilijk aan te geven wanneer u voor de bandenwissel een afspraak moet maken. U kunt kiezen de zomerbanden van de velg te halen en er winterbanden op te plaatsen. Ook kunt u kiezen voor een set winterbanden met eigen velgen. In eerste instantie is dit duurder, maar u kunt dit vrij snel terugverdienen doordat het wisselen o.a. minder tijd vergt.

WINTERBANDEN WISSELWEKEN

De winterbandenwissel weken zijn weer van start gegaan. Door de dalende temperatuur en het moeilijk voorspelbare weer in Nederland adviseren wij u om alvast de winterbandenwissel in te plannen. Plotselinge sneeuw kan voor enorme verkeersproblemen zorgen in ons land. Tevens zullen de wachttijden dan oplopen bij ons als Uw Bandenspecialist. Wilt u dus niet lang wachten bij een plotselinge sneeuwval, maak dan snel een afspraak!

Winterbandenwissel bij Uw Bandenspecialist van Berkel te Steenwijk
De kosten voor een bandenwissel bedragen € 79,- voor 4 banden. Een bandenwissel bestaat bij ons uit het demonteren, monteren en het balanceren. Een bandenwissel kost qua tijd ongeveer een uur.
De kosten voor een wielenwissel bedragen € 52,50 voor 4 wielen. Een wielenwissel bestaat bij ons uit het balanceren en aanbrengen van het wiel aan de auto. Met een wielenwissel zijn onze monteurs circa 20 minuten bezig.

Bandenwisselweken bij Uw Bandenspecialist Van Berkel Steenwijk

BANDENWISSEL VOOR LEASERIJDERS

Ook kunnen klanten met een lease auto bij ons terecht. Wij hebben contractafspraken met de meeste leasemaatschappijen voor het wisselen van uw zomer- en/of winterbanden; leveren van nieuwe zomer- en/of winterbanden en reparatie van lekke of kapotte autobanden.  Wilt u weten of dit ook mogelijk is voor uw lease auto? Bel of mail dan gerust met ons.

OPSLAG VAN UW AUTOBANDEN

Wilt u uw smerige zomerbanden na een wissel niet mee naar huis? En ook geen gesleep met uw autobanden? Dan bieden wij de mogelijkheid om dit voor u te bewaren in ons magazijn. U bent er dan van verzekerd dat wij uw banden opslaan onder de beste omstandigheden en verzekerd worden tegen verlies en diefstal.

Kosten banden opslag
Voor deze service rekenen wij een tarief van € 30,- voor 4 autobanden per seizoen. Voor 4 autobanden met velgen rekenen we hetzelfde tarief van € 30,- per seizoen. De banden worden dan opgeslagen voor een periode van circa 6 maanden, met een uitloop naar 9 maanden. Wilt u gebruik maken van deze service dan kunt u dat aangeven tijdens het maken van de afspraak of tijdens uw bezoek aan ons voor de bandenwissel

Banden balanceermachine SICE S65E-C bij Uw Bandenspecialist Van Berkel Steenwijk

BALANCEREN BANDEN

Met de allernieuwste balanceerapparatuur wordt het gewicht van elke autoband gemeten en gelijk gemaakt met plakken zink. De banden moeten 100% in balans zijn met het wiel. Bij de kleinste trilling in het stuur adviseren wij de balans te laten controleren omdat dit nooit vanzelf over gaat.

Banden balanceren is belangrijk voor de rij-veiligheid van u en andere weggebruikers.