DUNLOP AUTOBANDEN BIJ UW BANDENSPECIALIST VAN BERKEL

Uw bandenspecialist van Berkel Steenwijk is officieel dealer van Dunlop autobanden. Hierdoor zijn wij in staat de klant optimaal te voorzien van service. Door directe inkoop kunnen wij snel banden van Dunlop leveren.  Tevens kunnen wij door rechtstreekse inkoop de banden voor een eerlijke en scherpe prijs aan de consument aanbieden en kunnen wij meekomen met de bandenprijzen van de prijsvechters als Profile Tyrecenter; Euromaster of bijvoorbeeld Kwik Fit.

Koop uw zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden van Dunlop bij Uw Bandenspecialist Van Berkel te Steenwijk. Vraag naar een scherpe prijs voor uw auto!

WAAROM DUNLOP AUTOBANDEN


BANDEN WAAROP JE KAN VERTROUWEN
Dankzij meer dan 100 jaar ervaring in racing en innovaties staan onze banden mee aan de top. Toegewijd aan iedereen die van rijden houdt, want de passie voor rijden zit ook in ons hart.


De meest sportieve en eersteklas autoproducenten kiezen voor Dunlop om de prestaties van hun hoogwaardige voertuigen te verhogen.


Constante verbetering in bandentechnologie heeft ertoe geleid dat wij bij veel verschillende onafhankelijke bandentesten als winnaar uit de bus kwamen.


Meer dan tien jaar succes in de motorsport helpt Dunlop bij het overbrengen van de racetechnologie naar High Performance-banden.

DUNLOP WINTERBANDEN CATALOGUS

DUNLOP 4-SEIZOENENBANDEN CATALOGUS

DUNLOP ZOMERBANDEN CATALOGUS

BANDENWISSEL

Voor uw eigen veiligheid en die van andere weggebruikers is het wisselen van zomer- en winterbanden verstandig. Doordat de temperaturen de laatste jaren verschuiven is het moeilijk aan te geven wanneer u voor de bandenwissel een afspraak moet maken. U kunt kiezen de zomerbanden van de velg te halen en er winterbanden op te plaatsen. Ook kunt u kiezen voor een set winterbanden met eigen velgen. In eerste instantie is dit duurder, maar u kunt dit vrij snel terugverdienen doordat het wisselen o.a. minder tijd vergt.

BALANCEREN BANDEN

Met de allernieuwste balanceerapparatuur wordt het gewicht van elke autoband gemeten en gelijk gemaakt met plakken zink. De banden moeten 100% in balans zijn met het wiel. Bij de kleinste trilling in het stuur adviseren wij de balans te laten controleren omdat dit nooit vanzelf over gaat.

Banden balanceren is belangrijk voor de rij-veiligheid van u en andere weggebruikers.

ONZE AUTOBANDEN MERKEN