VREDESTEIN AUTOBANDEN BIJ UW BANDENSPECIALIST VAN BERKEL

Uw bandenspecialist van Berkel Steenwijk is officieel dealer van Vredestein autobanden. Hierdoor zijn wij in staat de klant optimaal te voorzien van service. Door directe inkoop kunnen wij snel banden van Vredestein leveren.  Tevens kunnen wij door rechtstreekse inkoop de banden voor een eerlijke en scherpe prijs aan de consument aanbieden en kunnen wij meekomen met de bandenprijzen van de prijsvechters als Profile Tyrecenter; Euromaster of bijvoorbeeld Kwik Fit.

Koop uw zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden van Vredestein bij Uw Bandenspecialist Van Berkel te Steenwijk. Vraag naar een scherpe prijs voor uw auto!

WAAROM VREDESTEIN AUTOBANDEN


BORN TO PERFORM
Een band bevat veel technologie. Bij Vredestein ontwikkelen en produceren wij banden die de prestaties van ieder voertuig maximaliseren. Een band van Vredestein is gemaakt om optimaal te presteren en iedereen maximale vrijheid te geven. Wij streven ernaar elke bestuurder een veilige en optimale rijervaring te bieden en daarmee het gevoel van vrijheid te laten ervaren.


Innovatie als basis
Innovatie zit in ons DNA en is cruciaal om voorop te blijven lopen. De drang naar vooruitgang plaatste ons op onze huidige positie en motiveert alle medewerkers om vandaag en in de toekomst de allerbeste banden te blijven maken.


Topprestaties
Op het gebied van veiligheid, wegligging en brandstofverbruik zijn de laatste decennia grote stappen gezet en daarin speelt de band een cruciale rol. De banden vormen het contactvlak tussen de auto en het wegdek en laten systemen als ABS en ESP goed functioneren. Jaarlijks maken de professionals van het R&D Centre van Vredestein honderdduizenden testkilometers en gaan zij net zo lang door totdat het perfecte profiel, de allerbeste rubbercompound en de meest optimale onderhuidse architectuur is gevonden. Het resultaat: topscores in onafhankelijke, Europese bandentests.


Vier seizoenen, één band, één winnaar: de Vredestein Quatrac
Vredestein is toonaangevend in 4-seizoenenbanden. De basis is al in 1993 gelegd, toen de eerste generatie Vredestein Quatrac werd geïntroduceerd. Daarna is Vredestein door gegaan met het perfectioneren van de Quatrac. Veel kennis die is opgedaan bij het ontwikkelen van zomer- en winterbanden heeft zijn weg gevonden naar de all season-banden en resulteerde in de perfecte band voor alle jaargetijden. Zelfs in winterbandentests laat de Vredestein Quatrac-familie uitstekende resultaten noteren en tussen soortgenoten behoort hij tot de absolute top.

VREDESTEIN WINTERBANDEN CATALOGUS

VREDESTEIN 4-SEIZOENENBANDEN CATALOGUS

VREDESTEIN ZOMERBANDEN CATALOGUS

BANDENWISSEL

Voor uw eigen veiligheid en die van andere weggebruikers is het wisselen van zomer- en winterbanden verstandig. Doordat de temperaturen de laatste jaren verschuiven is het moeilijk aan te geven wanneer u voor de bandenwissel een afspraak moet maken. U kunt kiezen de zomerbanden van de velg te halen en er winterbanden op te plaatsen. Ook kunt u kiezen voor een set winterbanden met eigen velgen. In eerste instantie is dit duurder, maar u kunt dit vrij snel terugverdienen doordat het wisselen o.a. minder tijd vergt.

BALANCEREN BANDEN

Met de allernieuwste balanceerapparatuur wordt het gewicht van elke autoband gemeten en gelijk gemaakt met plakken zink. De banden moeten 100% in balans zijn met het wiel. Bij de kleinste trilling in het stuur adviseren wij de balans te laten controleren omdat dit nooit vanzelf over gaat.

Banden balanceren is belangrijk voor de rij-veiligheid van u en andere weggebruikers.

ONZE AUTOBANDEN MERKEN