GOODYEAR AUTOBANDEN BIJ UW BANDENSPECIALIST VAN BERKEL

Uw bandenspecialist van Berkel Steenwijk is officieel dealer van Goodyear autobanden. Hierdoor zijn wij in staat de klant optimaal te voorzien van service. Door directe inkoop kunnen wij snel banden van Goodyear leveren.  Tevens kunnen wij door rechtstreekse inkoop de banden voor een eerlijke en scherpe prijs aan de consument aanbieden en kunnen wij meekomen met de bandenprijzen van de prijsvechters als Profile Tyrecenter; Euromaster of bijvoorbeeld Kwik Fit.

Koop uw zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden van Goodyear bij Uw Bandenspecialist Van Berkel te Steenwijk. Vraag naar een scherpe prijs voor uw auto!

WAAROM GOODYEAR AUTOBANDEN


Veel testen. Eén antwoord: Goodyear.
Onze zomer- , winter- en vierseizoenenbanden zijn niet alleen innovatief, ze worden ook sterk aanbevolen door deskundigen.
Dit is kwaliteit waar u op kunt vertrouwen: De zomer-, winter- en vierseizoenenbanden van Goodyear zijn in de afgelopen vijf jaar getest door onafhankelijke Europese bandentijdschriften – met uitstekende resultaten.


Dat komt doordat de technici van Goodyear elk nieuw bandenontwerp testen op meer dan 50 prestatiecriteria. Om te garanderen dat elke Goodyear-band leidt tot een betere rij-ervaring.


Goodyear-banden, gecreëerd voor een goed gevoel.

GOODYEAR WINTERBANDEN CATALOGUS

GOODYEAR 4-SEIZOENENBANDEN CATALOGUS

GOODYEAR ZOMERBANDEN CATALOGUS

BANDENWISSEL

Voor uw eigen veiligheid en die van andere weggebruikers is het wisselen van zomer- en winterbanden verstandig. Doordat de temperaturen de laatste jaren verschuiven is het moeilijk aan te geven wanneer u voor de bandenwissel een afspraak moet maken. U kunt kiezen de zomerbanden van de velg te halen en er winterbanden op te plaatsen. Ook kunt u kiezen voor een set winterbanden met eigen velgen. In eerste instantie is dit duurder, maar u kunt dit vrij snel terugverdienen doordat het wisselen o.a. minder tijd vergt.

Bandenwisselweken bij Uw Bandenspecialist Van Berkel Steenwijk
Banden balanceermachine SICE S65E-C bij Uw Bandenspecialist Van Berkel Steenwijk

BALANCEREN BANDEN

Met de allernieuwste balanceerapparatuur wordt het gewicht van elke autoband gemeten en gelijk gemaakt met plakken zink. De banden moeten 100% in balans zijn met het wiel. Bij de kleinste trilling in het stuur adviseren wij de balans te laten controleren omdat dit nooit vanzelf over gaat.

Banden balanceren is belangrijk voor de rij-veiligheid van u en andere weggebruikers.

ONZE AUTOBANDEN MERKEN