PIRELLI AUTOBANDEN BIJ UW BANDENSPECIALIST VAN BERKEL

Uw bandenspecialist van Berkel Steenwijk is officieel dealer van Pirelli autobanden. Hierdoor zijn wij in staat de klant optimaal te voorzien van service. Door directe inkoop kunnen wij snel banden van Pirelli leveren.  Tevens kunnen wij door rechtstreekse inkoop de banden voor een eerlijke en scherpe prijs aan de consument aanbieden en kunnen wij meekomen met de bandenprijzen van de prijsvechters als Profile Tyrecenter; Euromaster of bijvoorbeeld Kwik Fit. 

Koop uw zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden van Pirelli bij Uw Bandenspecialist Van Berkel te Steenwijk. Vraag naar een scherpe prijs voor uw auto!

WAAROM PIRELLI AUTOBANDEN


Baanbrekende innovatie om voorop te blijven.
Dit is de filosofie die Pirelli op wereldschaal tot de voorhoede van de industrie heeft gemaakt


SNELLE VOORUITGANG EN INNOVATIE
40 jaar ervaring in het premiumsegment voor een wereldwijd leiderschap op het gebied van producttechnologie


» Samenwerking met grote autofabrikanten voor de levering van Original Equipment
» Leiderschap in innovatieve en groene materialen
» Allernieuwste modelling
» Ontwikkeling van flexibele en efficiënte productieprocessen
» Aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling

PIRELLI WINTERBANDEN CATALOGUS

PIRELLI 4-SEIZOENENBANDEN CATALOGUS

PIRELLI ZOMERBANDEN CATALOGUS

BANDENWISSEL

Voor uw eigen veiligheid en die van andere weggebruikers is het wisselen van zomer- en winterbanden verstandig. Doordat de temperaturen de laatste jaren verschuiven is het moeilijk aan te geven wanneer u voor de bandenwissel een afspraak moet maken. U kunt kiezen de zomerbanden van de velg te halen en er winterbanden op te plaatsen. Ook kunt u kiezen voor een set winterbanden met eigen velgen. In eerste instantie is dit duurder, maar u kunt dit vrij snel terugverdienen doordat het wisselen o.a. minder tijd vergt.

BALANCEREN BANDEN

Met de allernieuwste balanceerapparatuur wordt het gewicht van elke autoband gemeten en gelijk gemaakt met plakken zink. De banden moeten 100% in balans zijn met het wiel. Bij de kleinste trilling in het stuur adviseren wij de balans te laten controleren omdat dit nooit vanzelf over gaat.

Banden balanceren is belangrijk voor de rij-veiligheid van u en andere weggebruikers.

ONZE AUTOBANDEN MERKEN