FULDA AUTOBANDEN BIJ UW BANDENSPECIALIST VAN BERKEL

Uw bandenspecialist van Berkel Steenwijk is officieel dealer van Fulda autobanden. Hierdoor zijn wij in staat de klant optimaal te voorzien van service. Door directe inkoop kunnen wij snel banden van Fulda leveren.  Tevens kunnen wij door rechtstreekse inkoop de banden voor een eerlijke en scherpe prijs aan de consument aanbieden en kunnen wij meekomen met de bandenprijzen van de prijsvechters als Profile Tyrecenter; Euromaster of bijvoorbeeld Kwik Fit.

Koop uw zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden van Fulda bij Uw Bandenspecialist Van Berkel te Steenwijk. Vraag naar een scherpe prijs voor uw auto!

WAAROM FULDA AUTOBANDEN


We hechten belang aan onze klanten. We willen dat iedere bestuurder die met Fulda-banden rijdt, blindelings op de prestaties ervan vertrouwt.


We hechten belang aan onze merknaam. We willen dat elk product met de Fulda-merknaam voldoet aan de normen die door de oprichters van het bedrijf werden bepaald en al langer dan een eeuw boordevol innovatie in acht worden genomen.


Daarom ondergaat elke nieuwe band die we ontwerpen, niet minder dan 50 strenge testen om de voornaamste prestatiecriteria te evalueren.

FULDA WINTERBANDEN CATALOGUS

FULDA 4-SEIZOENENBANDEN CATALOGUS

FULDA ZOMERBANDEN CATALOGUS

BANDENWISSEL

Voor uw eigen veiligheid en die van andere weggebruikers is het wisselen van zomer- en winterbanden verstandig. Doordat de temperaturen de laatste jaren verschuiven is het moeilijk aan te geven wanneer u voor de bandenwissel een afspraak moet maken. U kunt kiezen de zomerbanden van de velg te halen en er winterbanden op te plaatsen. Ook kunt u kiezen voor een set winterbanden met eigen velgen. In eerste instantie is dit duurder, maar u kunt dit vrij snel terugverdienen doordat het wisselen o.a. minder tijd vergt.

BALANCEREN BANDEN

Met de allernieuwste balanceerapparatuur wordt het gewicht van elke autoband gemeten en gelijk gemaakt met plakken zink. De banden moeten 100% in balans zijn met het wiel. Bij de kleinste trilling in het stuur adviseren wij de balans te laten controleren omdat dit nooit vanzelf over gaat.

Banden balanceren is belangrijk voor de rij-veiligheid van u en andere weggebruikers.

ONZE AUTOBANDEN MERKEN