HANKOOK AUTOBANDEN BIJ UW BANDENSPECIALIST VAN BERKEL

Uw bandenspecialist van Berkel Steenwijk is officieel dealer van Hankook autobanden. Hierdoor zijn wij in staat de klant optimaal te voorzien van service. Door directe inkoop kunnen wij snel banden van Hankook leveren.  Tevens kunnen wij door rechtstreekse inkoop de banden voor een eerlijke en scherpe prijs aan de consument aanbieden en kunnen wij meekomen met de bandenprijzen van de prijsvechters als Profile Tyrecenter; Euromaster of bijvoorbeeld Kwik Fit.

Koop uw zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden van Hankook bij Uw Bandenspecialist Van Berkel te Steenwijk. Vraag naar een scherpe prijs voor uw auto!

WAAROM HANKOOK AUTOBANDEN


Driving EmotionDriving Emotion is een uitdrukking die iedereen bij Hankook aan het hart ligt. Het weerspiegelt alles waar het bedrijf voor staat en geeft voortreffelijk weer wat een bestuurder verdient: een dynamische reeks emoties die het autorijden ongekend leuk maken.Driving Emotion is een uitdrukking die iedereen bij Hankook aan het hart ligt. Het
weerspiegelt alles waar het bedrijf voor staat en geeft voortreffelijk weer wat een bestuurder verdient: een dynamische reeks emoties die het autorijden ongekend leuk maken.
Een ervaring die verder gaat dan mobiliteit
Bij Hankook hebben wij ons ten doel gesteld om een universeel moment te creëren waarop de bestuurder één wordt met zijn auto. Goede banden bieden veiligheid en rijcomfort, en houden zelfs rekening met de gewoonten en persoonlijkheid van de bestuurder. Dit rijplezier begint met onze geavanceerde technologie en richt zich op de ultieme tevredenheid die wij alle bestuurders willen bieden.


De kracht van technologie en innovatie
De weg naar de Driving Emotion gaat gepaard met een flinke dosis technologische durf. Voordat met een nieuw ontwikkelingsproject wordt gestart, onderzoekt en analyseert Hankook eerst de behoeften van de klant en verzamelt belangrijke gegevens voor de ontwikkeling van de band, d.w.z. wat past het beste bij de diverse eisen en de verschillende rijstijlen. Omdat de bestuurder bij ons altijd op de eerste plaats komt, zijn wij met onze technologische strategie in staat om de concurrentie telkens een stap voor te zijn, en een ware Driving Emotion te bieden.


Een belofte aan de rijcultuur
Elke bestuurder gaat uit van een veilige en prettige rijervaring en dat is precies de belangrijkste uitdaging van Hankook. Van de engineers die de band ontwikkelen tot de marketingprofessionals, iedereen bij Hankook streeft ernaar om de relatie tussen band en rijervaring te verbeteren en het gevoel en de opwinding van de Driving Emotion wereldwijd te optimaliseren.

Hankook winterbanden Winter Icept Evo2 - bmw - Uw bandenspecialist van Berkel Steenwijk

HANKOOK WINTERBANDEN CATALOGUS

HANKOOK 4-SEIZOENENBANDEN CATALOGUS

HANKOOK ZOMERBANDEN CATALOGUS

BANDENWISSEL

Voor uw eigen veiligheid en die van andere weggebruikers is het wisselen van zomer- en winterbanden verstandig. Doordat de temperaturen de laatste jaren verschuiven is het moeilijk aan te geven wanneer u voor de bandenwissel een afspraak moet maken. U kunt kiezen de zomerbanden van de velg te halen en er winterbanden op te plaatsen. Ook kunt u kiezen voor een set winterbanden met eigen velgen. In eerste instantie is dit duurder, maar u kunt dit vrij snel terugverdienen doordat het wisselen o.a. minder tijd vergt.

BALANCEREN BANDEN

Met de allernieuwste balanceerapparatuur wordt het gewicht van elke autoband gemeten en gelijk gemaakt met plakken zink. De banden moeten 100% in balans zijn met het wiel. Bij de kleinste trilling in het stuur adviseren wij de balans te laten controleren omdat dit nooit vanzelf over gaat.

Banden balanceren is belangrijk voor de rij-veiligheid van u en andere weggebruikers.

ONZE AUTOBANDEN MERKEN